Adverteren & Sponsoring

Adverteren

EU KNOW HOW is de enige politieke website over de Europese Unie van Nederland in zijn soort; wij beiden een unieke combinatie van toegankelijkheid en diepgang aan de hand van berichtgeving over Europese politiek, columns en opiniestukken, speciale themaweken en ‘inside knowhow.’

Wij bereiken dagelijks tussen de 750 en 1000 unieke bezoekers. Onze bezoekers betreffen veelal professionals die op hun eigen manier betrokken zijn bij de EU: public affairs professionals, wethouders, raadsleden, (rijks-)ambtenaren, studenten Europese Studies en internationale betrekkingingen en uiteraard Nederlanders werkzaam in Brussel.

Door op EUKNOWHOW te adverteren bereikt u dus een unieke doelgroep.

Sponsoring

EUKNOWHOW is mogelijk dankzij de inzet van een grote groep professionals die hun expertise belangenloos inzetten voor de site. Om de kwaliteit van de site te garanderen maken wij echter kosten. Hecht u of uw organisatie belang aan goede berichtgeving over de Europese Unie? Heeft uw bedrijf er baat bij dat het Europese project bij een breder publiek bekend raakt? Sponsor dan een deel van de site! Op die manier draagt u bij aan het debat over Europa in Nederland.

Meer weten over adverteren of sponsoring?

Neem contact met ons op via info@euknowhow.eu